"Add New Games" not working...again...maybe?

Talk about anything related to software here. Got any suggestions for editors or tools that make the Replay even better? Remember, it is a full PC so it can do a lot more than just play games!
Post Reply
User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

"Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Mon Jun 17, 2019 3:24 pm

Heya!

I was trying to add new games using the..."Add New Games" feature and it doesn't appear to be working?

I tried switching locations from C: to D: and nothing worked.

I'd go through all the steps, everything appeared to be working normally but...the game did not show up anywhere.

Is the "Add New Games" feature currently not working?

Thanks!
Nil nos tremefacit.

User avatar
WheatPasta
Moderator
Moderator
Posts: 927
Joined: Sat Oct 28, 2017 2:21 am
Wheat Pasta’s avatar
Loading…

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by WheatPasta » Wed Jun 19, 2019 3:01 pm

Alpharius wrote:
Mon Jun 17, 2019 3:24 pm
I was trying to add new games using the..."Add New Games" feature and it doesn't appear to be working?
What games are you trying to add?
If you are having a software problem be it front end, Windows, or want to try RetroArch and LauchBox but need help feel free to contact me. Post on the forum, PM here, or on Discord. I will be more then happy to do my best to get you sorted.

User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Wed Jun 19, 2019 6:29 pm

Arcade games and SNES games.

It seems like it is working correctly - but again, no games are showing up.

I've tried switching locations between C: and D: and...nothing!
Nil nos tremefacit.

User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Fri Jun 21, 2019 5:32 pm

My Dreamcade is finally back up and purring like a kitten (thank you Mireille2015!) but it would be really great if the 'Add New Games' feature would work again...please?
Nil nos tremefacit.

User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Tue Jun 25, 2019 1:22 pm

Just checking in here...

Has anyone had success getting the "Add A Game" feature to actually work and...actually add a new game, recently?

Thanks!
Nil nos tremefacit.

User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Fri Jul 12, 2019 6:12 pm

Alpharius wrote:
Mon Jun 17, 2019 3:24 pm
Heya!

I was trying to add new games using the..."Add New Games" feature and it doesn't appear to be working?

I tried switching locations from C: to D: and nothing worked.

I'd go through all the steps, everything appeared to be working normally but...the game did not show up anywhere.

Is the "Add New Games" feature currently not working?

Thanks!
Just a quick note to say that this is still the case - the "Add New Games" feature is NOT working.

You can search for new games, you can select one to download, and the Replay will tell you it is downloading the files but...

...nothing shows up, not anywhere that I can see or find.

Please help!

I'd like to, you know, add new games every now and then - but I can't!

Is this happening to anyone else?

Anyone?

Hello?

...hello?
Nil nos tremefacit.

OSUTommy
Member Level 2
Member Level 2
Posts: 30
Joined: Tue Jun 19, 2018 3:14 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by OSUTommy » Mon Jul 15, 2019 4:39 pm

It appears to be broken for a lot of people so you're definitely not alone. We'll have to rely on the major patch to hope this gets fixed as well.

User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Mon Jul 15, 2019 4:56 pm

OSUTommy - thank you for the verification!

While I'm not happy that you're having the same problem, I'm glad to see that it isn't something limited to just me and something specific to my Replay and/or setup.

And yes, here's hoping that they're working on fixing this very annoying issue...
Nil nos tremefacit.

User avatar
Alpharius
Member Level 4
Member Level 4
Posts: 100
Joined: Mon Oct 23, 2017 7:42 pm

Re: "Add New Games" not working...again...maybe?

Post by Alpharius » Fri Aug 23, 2019 3:13 pm

Just another update - as of a few days ago, the "Add New Games" feature was...still not working.

Hopefully that upcoming update restores functionality to this critical feature of the Replay.
Nil nos tremefacit.

Post Reply